SEURAN TUKEMINEN

Tuet ja hakeminen seuralle (OKM, Espoo ym)

Seura on hakenut harrastamisen, toiminnan ja jäsenmäärän kasvattamiseen sekä laadukkaan toiminnan kehittämiseen OKM tukea vuosina 2017, 2018, 2019, 2020. Tukea ei olla saatu!. Lisäksi seura on hakenut Espoon kaupungilta 1 kerran tukea, ei saatu. Tarkoitus on hakea tukea tulevaisuudessa edelleen, nyt toiminta on vakiinnutettu ja seuralla on toimintavuosia enemmän takana. Seura tarvitsisi tukea ensimmäisen henkilön palkkaamiseen 2021, jotta seuran kasvu ja suunnitelmat sekä kehitys olisi tulevaisuudessa paremmin toteutettavissa sekä kehitystä tapahtuisi edelleen tähtiseurahankkeen mukana ja seura saisi jatkaa eteenpäin ammattimaistumisen polullaan.

Sponsorit

Sponsoreita haetaan aktiivisesti ja niitä on muutamia saatu aiemmin pienellä summalla mukaan toimintaan 50€ - 300€. Sponsorisopimus on mahdollista tehdä kalenterivuodeksi kerrallaan ja sopimuksen allekirjoittaa aina seuran puheenjohtaja.

Tuet harrastajille ja toimijoille

Seura tukee mahdollisuuksien mukaan harrastajia kilpailuissa, harrastamisessa, harrastusmaksuissa ja varustehankinnoissa. Harrastusmaksuissa ensisijainen tuki pitää mahdollisuuksien mukaan anoa kaupungilta, kunnilta ja muulta viranomaistaholta.

Seura hyväksyy ja sopii harrastajien kanssa maksusuunnitelmista esimerkiksi kuukausimaksujen suhteen.

Vähävaraisten harrastajien auttamisessa tuemme esimerkiksi harrastusmateriaalein (puku, vyö, suojat), muita keinoja on auttaa maksujen kanssa KK maksusuunnitelman mukaan ja yhtenä keinona tukea on maksaa esimerkiksi kevätpäivä tapahtumaan lippu vähävaraiselle, jotta pääsevät mukaan muihin tapahtumiin.

Erityishuomioidut harrastajat

Koulutettuja ohjaajia eikä oikein resursseja ainakaan vielä ole erityishuomioisille, mutta laajentuessa tai kasvaessa ei ole poissuljettu, että joskus ryhmä erityishuomioisille olisi.

Printtaa, allekirjoita ja lähetä:   espoo.taekwondo.academy@gmail.com