Maskien käyttö harjoituksissa 7V ->

8.3.2021

Maskien käyttö 7V-> ja vanhemmilla harrastuksissa on uuden ohjeen mukaan myös pakollista 11.3.2021 alkaen. Maskia tulee käyttää siis sisätiloissa koko ajan ja myös treenatessaan kaikki 7-vuotiaasta ylöspäin. Pidämme myös entistä pitempiä turvavälejä ja tehostamme hygieniaa sekä muutamme treenejä vähän kevyemmiksi maskien johdosta. Maskipakkoa ei ole niillä, joilla se terveydellisistä syistä on vapautettu. 

Alussa opetellaan maskin käyttöä ja maskin kanssa treenaamista. Varmasti kaikki harrastajamme siihen tottuu nopeasti, vaikka se voi alussa tuntua hiukan raskaalta tai kummalliselta. 

Haluamme turvata kaikkien jäseniemme ja harrastajien perheiden turvallisuutta kaikin keinoin, ja jotta voimme jatkaa hyvää treenaamista rauhallisemmin mielin. Jokainen ottaa myös omaa vastuuta turvallisen treenaamisen ja hygienian puolesta. Peskää kädet ennen ja jälkeen treenejä, pitäkää maskeja, älkää tulko treeneihin mikäli on pienikin epäilys altistumisesta tai oireita. Pitäkää turvavälejä ja kuunnelkaa vanhempia, valmentajia ja yleisiä tiedotuksia aiheista. 

Tsemppiä kaikille turvalliseen treenaamiseen ja "jaksaa jaksaa"

t. PJ Timo ja valmennus