Nurtzi Open 2023 tuloksia!

3.12.2023

Seuran edustus Nurtzi Open 2023 kisoissa oli jo mukavan kokoinen. 

Nurtzi Open 2023 vietettiin tutussa Maaniitun koulun tiloissa 2-3.12.2023. Kisassa mukana harrastajien ottelut, liikesarjat ja murskaus sekä SM ottelut ja liikesarjat. Kilpailuiden järjestäjänä toimi Taekwondo Nurmijärviji, jota ohjasi Laura Ojanen hienosti.

Kisoihin osallistui seurastamme tällä kerralla mukavan kokoinen porukka (9) ja tietenkin hyvällä tiimityöllä.

  • Timo Jansson istui ottelijoiden valmentajana penkillä sekä toimi Murskauskilpailun tuomarivalvojana
    • Timo sai Kultaisen Ansiokirjan seuralta joka linkkinä ohessa Ansiokirjat LINKKI
  • Kirsi Jansson toimi apuna valmennuksessa sekä Murskauskilpailun tuomarina nousten A-Tuomariksi, Kirsi palkittiin Finland TKD Murskaus ryhmässä vuoden 2023 parhaaksi tuomariksi.
    • Timo ja Kirsi hoitivat koko Murskauskisat hienosti läpi ja saivat mukavasti kiitosta ja kehuja. He hoitivat jo paljon ennen kisoja kaikenlaista ja kisojen päätyttyä vielä paljon lisää asioita. He tekivät tilat kuntoon jo edellisenä perjantai iltana, hakivat telineet ja murskauslevyt sekä tekivät suunnitelmat, aikataulut, markkinoinnit, ottivat vastaan ilmoittautumiset, pitivät kisat, tekivät tulokset ja raportit. Kiikuttivat telineitä ja tavaroita peräkärryllä pitkin Etelä-Suomea. Respect!
  • Petri Alen auttoi lämmittelyissä ja muissa toiminnoissa Nurtzin kisoissa
    • Murskauskisassa miehissä Petri laittoi paljon levyjä telineisiin ja tällä kertaa osumakohta ratkaisi sen että tuloksena oli, ei jatkoon, tiedämme Petrin saavan levyjä jopa enemmän rikki kuin nyt laittoi, mutta näin tällä kertaa ja seuraavaan kisaan tarkemmilla liikeradoilla ja osumakohdilla.

OTTELIJAT:

  • Lauha Liukko-Sipi, osallistui seuran ensimmäisenä ottelukilpailijana Kadettien -41kg SM sarjaan 
    • Lauha sijoittui kolmanneksi ja sai SM-PRONSSIA, tiukka kisa Emma Halosen kanssa Eurowonilta, ensimmäinen erä oli alussa hyvin tasaista ja pisteitä ropisi molemmin puolin, mutta lopussa vastustaja sai kuitenkin muutamalla pääosumalla osuman ja voitti erän, toinen erä jatkui vastustajan hallinnassa ja kahden erän tappiolla tiputtiin jatkosta, mutta SM pronssi kaulaan.
    • Murskauksen sivupotkusta KULTA ja Hyppyetupotkusta PRONSSIA
  • Alvar Einsalo, Harrastajien B2 -55kg sarja
    • Alvarille hienosti voitto ja KULTA pujotettiin kaulaan. Alvar taisteli hyvin Nurtzin vastustajaa 1kup vöistä vastaan suojaten ja tehden tarvittavat pisteet vastustajaan ensimmäisessä ja toisessa erässä. Hyvät suojaukset, tarkka otteleminen, hienosti viety ottelu, ei se muuta tarvitse.
    • Murskauksesta Veitsikädestä HOPEA ja Sivupotkusta PRONSSIA
  • Jooa Pohjola, Sama vastustaja Nurtzilta otteli Alvaria vastaan Jooan jälkeen. 
    • Jooa aloitti voimakkaasti ja rummutti helpon näköisesti 1:n erän nimiinsä, toisessa erässä alkoi molempien kova tempo ja potkiminen näkymään väsymisenä ja lopussa hapot olivat isossa roolissa, jonka turvin vastustaja vei toisen erän, kolmanteen erään ei Jooa ehtinyt ihan palautua ja erä oli rankka molemmille, mutta tiukan kisan päätteeksi vastustaja vei matsin ja Alvaria vastaan finaaliin. Jooalle PRONSSIA ottelusta.
    • Murskauksesta Hyppypotkusta, Veitsikädestä ja Sivupotkusta kaikista KULTAA
  • Nooa Alen, vastustaja oli jonkun verran pienempi ja Nooa haki molemmissa erissä pisteet nopeasti kotiin ja erät keskeytettiin piste-eroilla. Nooan vastustajalle peukkua taistelusta. Nooalla selkeät otteet ottelemiseen ja pääkoppa sekä liikkuvuutta ja silmää. Selkeä voitto ja KULTAA kotiin.
  • Kayla Pirttilampi, Ensimmäinen ottelu oli Kaylalla nopeasti ohi voittaen vastustajan selkeästi, Kaylan energialla, nopeudella, liikkuvuudella ja rohkeudella mentiin toiseenkin matsiin jota taisteltiin pisteiden vaihtuessa koko ajan puolelta toiselle, ensimmäinen erä Kaylalle, toinen TU11 vastustajalle ja kolmas taisteltiin taas loppuun asti, jossa olisi voinut käydä kummin päin tahansa. Turhautuminen ja tunteet näkyivät tänään ottelussa ja vähän itkukin kävi kylässä, mutta hyvä tsemppi ja energia löytyy, ansaittu HOPEA parantelee haavoja.
  • Umaiza Ushoshi, Pikkaisen kiireellä kentälle, varusteet huonosti päällä ja jännitys jokasuunnasta näkyi lopulta Umaizan ottelussa, ei tyttö ollenkaan ollenkaan oma itsensä ja vaikean ottelun jälkeen kuitenkin tiukka pistetappio Porvoon tyttöä vastaan. Tekniikka ja pääkoppa riittää, kovuutta vielä pikkasen ja treenejä. Kokemusta ja oppia tuli nyt mukaan, joten mennään seuraavaan vuoteen uusilla ajatuksilla Umaizan ja kaikkien muidenkin ottelijoiden kanssa. 

ONNITTELUT KAIKILLE KISASTA ja OSALLISTUMISESTA!