Pieni pippurinen tiimi Nurtzi Openissa

19.11.2022

Alvar Einsalo C2P -50 sarja, kultaa: 1 ottelu oli todella tasaväkinen ja mentiin ensimmäisessä erässä jopa tuomareiden paremmuusvalintaan, toinen erä vastustajalle tiukasti, mutta kolmas erä oli Alvarin heiniä ja voitto sekä finaaliin. Finaalissa tuli vastaan Virolainen ottelija. Ottelu oli vauhdikas heti ekasta erästä lähtien. 1 erä Alvar rokotti heti 2p kaverista, 1 varoitus päälle ja 3-0 johto, Virolainen voitti erän loppusekunneilla 2+2p arvoisella takapotkulla ja erä tappio Alvarille. 2 erä alkoi taas Alvarin 2p rokotuksella vastustajasta, erä lopulta aika varmasti 8-4 Alvarille. 3 erässä kaikki peliin molemmilla, mutta Alvarin rauhallinen ja hyvä suojaus sekä tarkat potkut veivät 3:n erän ja koko finaalin seuraamme 4-0. Hienot matsit Alvar, Onnittelut!

Umaiza Ushoshi C2T -36 sarja pronssia: Sama vastustaja kuin Porvoo Openissa, Umaizan ottelutekniikka alkaa löytymään ja on parantunut jo kivasti. Tällä kertaa kuitenkin tiukka tappio 0-0 ja 0-2. Umaizalla tuli otteluun vähän lisäjännitystä, kun perhettä oli katsomossa tukemassa. Hyvällä asenteella kisoihin ja jännitystä tällä kertaa enemmän, mutta kova tahto otella ja varmuutta tulee koko ajan lisää ja lisää. Se on jo hienoa kun uskaltaa osallistua. Onnittelut Umaiza! Tästä on hyvä jatkaa ja kokemuksia lisää kisoista.

Lauha Liukko-Sipi D1T -38 sarja, 4:äs 5 ottelijasta. Harmillisesti vastustaja oli päätä pitempi ja onnistui pääosumilla saamaan napsittua kaariapinapotkuilla pisteitä. Tällä kertaa tuli tappio, mutta kun on ns lyöty alas, niin siitä noustaan entistä sisukkaampana ylös. Valitettavasti pronssi ottelu meni ohi, kun ei tiedetty että sellainen on järjestetty, harmitti kun Lauha ehti lähteä ennen ks tietoa järjestäjiltä, mutta ei voi mitään. Hyvää kokemusta tuli taas Liigasta ja tiedetään että pääkontaktit ovat prioriteetti nro 1 ottelutreeneissä sekä pääkontakti sparrivastustajia tarvitaan ja haetaan seuran ulkopuolelta. Tsemppiä Lauhalle!

Feifei Li Osallistui keltaisten vöiden aikuisten naiset sarjaan. Seuran harrastajista (Ei lasketa Timoa ja Kirsiä) ensimmäinen liikesarjakilpailija joka osallistui virallisiin kisoihin. Feifein poomse oli ok, pieniä teknisiä korjauksia mm askeleissa, niin hyvä tulee, mutta esitys oli erittäin ok, voimakkaat ja nopeat lyönnit sekä hieno presentaatio, ja se mitä moni ihmetteli oli että hän oli juuri saanut keltaisen vyön, treenannut pari viikkoa 1, 2 ja 3 poomset, jotka muisti hyvin. Jotain 5,8-5.9 oli pisteet, elikkä tosi ok ekakertalaiseksi, osallistujia 11 hänen sarjassa. Hyvä debyytti anywai. Hienoa Feifei!

Tytöt jännitti kovasti omiaan ja kun perhettä vielä mukana katsomossa, Alvar oli vähän rauhallisempi.

Timo Jansson toimi koutsina otteluissa ja Kirsi Jansson Liikesarjassa, kiitoksia valkut, rankka päivä!

Managereina Alvarin isä, Lauhan iskä ja sisko, katsomossa Feifein isä ja äiti sekä Umaizan isä, äiti ja pikkusisko sekä täti. Kiva kun oli porukkaa ja vanhempia mukana kisoissa.

Nyt alkaa tauko Suomen kisoista, ja ensi vuonna sitten uudestaan isommalla porukalla, eikös vain!