ALKEISKURSSI (Aloita Taekwondo)

HUOM! ALKEISKURSSI aloituspvä muuttunut, UUSI PÄIVÄ ON 21.8.2022 klo 13:00 - 15:00.

26.8 - 28.8.2022 ei ole treenejä Tallink koripalloturnauksen johdosta eli koulu on varattu!

Alkeiskurssin treenit tämän jälkeen perjantaisin klo 18:00 - 19:00 ja sunnuntaisin klo 13:00 - 14:00

ALKEISKURSSI kevät ja syksy

Alkeiskurssi ja ryhmät

Alkeiskurssi on tarkoitettu vasta-alkajille, joilla ei vielä ole lajin taustaa tai siitä on niin kauan, että tarvitsee lähteä lähes nollasta. Kurssi on aikuisille kuin lapsillekin ja samalla vaikka koko perheelle yhtä aikaa sopiva. Alkeiskurssilaiset harjoittelevat 2 kertaa viikossa noin 2-2,5h/vko keltaiseen vyöhön asti. Kurssin jälkeen ja iän +8V jälkeen sekä kiinnostuksen kasvaessa on mahdollista osallistua useampiinkin harjoituksiin viikossa. Alkeiskurssin harjoituksia on noin 20-25h ja se kestää noin 2,5-3KK.

PUKU ja VYÖ Kun uusi, mahdollinen tuleva harrastaja on käynyt treeneissä 2 kertaa on miettimisen paikka, onko tämä laji se jota haluaa jatkaa, ja mikäli haluaa jatkaa niin seurasta saa puvun. Puku tulisi olla päällä seuraavissa treeneissä vyön kanssa.

Ryhmät 

Ryhmiä muodostetaan vyöarvojen ja iän perusteella. Tavoitteena on, että jokainen pystyisi harjoittelemaan omalla tasollaan ja sopivassa ryhmässä.

LASTEN Ryhmissä tavoitteena on, että lasten ryhmä pysyisi samana myös alkeiskurssin jälkeen ja ohjaajat pysyisivät alussa samoina. Lasten ryhmiä jaetaan, kunnes resurssit ja jäsenmäärät on vakiintuneet. 

Siirtyminen ryhmissä: Lasten kasvaessa on mahdollista siirtyä isompien ja ylempien vöiden ryhmiin ja lopulta aikuisten mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi ylemmillä vöillä 4Kup+ on mahdollisuus osallistua apuohjaamiseen tarvittaessa ja halutessaan noin 2 kertaa viikossa ohjeen mukaan. 

Kilpaileminen: Lapsia/nuoria ja myös aikuisia kannustetaan kilpailemiseen ja fokuksemme on ottelu kilpailut, toki kannustamme myös muihin kilpailumuotoihin, mikäli harrastaja tahtoo lajin sisällä (liikesarja, freestyle, murskaus), ja he ovat siitä kiinnostuneita. Kilpailijoiden on mahdollista saada lisää harjoitusaikaa ja opastusta lajin ulkopuolella oleviin harjoituksiin mm punttisali, kuntopuoli tai muu kehitys.

Maksut ja kysymykset alkeiskurssista: Kun harrastaja on treenannut n. viikko on kausimaksun aika (Tammikuun alkeisryhmällä tammikuu ja elokuun alkeisryhmällä elokuu aikana, kuten muilla harrastajilla)

Lisätiedot ja yhteydenotot: Lisätietoa saa ohjaajilta tarvittaessa ja aina voi lähettää YV viestiä omalle ohjaajalle ja alkeiskurssista vastaavalle ohjaajalle ensi sijassa. Asiat käydään läpi vanhempien kanssa, kun vanhemmat tuovat lapsia ensimmäisiä kertoja seuraan.

             TERVETULOA mukavaan porukkaan ja kivaan lajiin!