ALKEISKURSSI (Aloita Taekwondo)

ALKEISKURSSI kevät ja syksy

Alkeiskurssi ja ryhmät

Alkeiskurssi on tarkoitettu vasta-alkajille, joilla ei vielä ole lajin taustaa tai siitä on niin kauan, että tarvitsee lähteä lähes nollasta. Kurssi on aikuisille kuin lapsillekin ja samalla vaikka koko perheelle yhtä aikaa sopiva. Alkeiskurssilaiset harjoittelevat 2 kertaa viikossa noin 2-2,5h/vko keltaiseen vyöhön asti. Kurssin jälkeen ja iän +8V jälkeen sekä kiinnostuksen kasvaessa on mahdollista osallistua useampiinkin harjoituksiin viikossa. Alkeiskurssin harjoituksia on noin 25h ja se kestää noin 3,5KK.

PUKU ja VYÖ Kun uusi, mahdollinen tuleva harrastaja on käynyt treeneissä 2 kertaa on miettimisen paikka onko tämä laji jota haluaa jatkaa, ja mikäli haluaa jatkaa niin seurasta saa puvun ja se tulee olla päällä seuraavissa treeneissä vyön kanssa.

Ryhmät 

Ryhmiä muodostetaan vyöarvojen ja iän perusteella. Tavoitteena on, että jokainen pystyisi harjoittelemaan omalla tasollaan ja sopivassa ryhmässä.

LASTEN Ryhmissä tavoitteena on, että lasten ryhmä pysyisi samana myös alkeiskurssin jälkeen ja ohjaajat pysyisivät alussa samoina. Lasten ryhmiä jaetaan, kunnes resurssit ja jäsenmäärät on vakiintuneet. 

Siirtyminen ryhmissä: Lasten kasvaessa on mahdollista siirtyä isompien ja ylempien vöiden ryhmiin ja lopulta aikuisten mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi ylemmillä vöillä 4Kup+ on mahdollisuus osallistua apuohjaamiseen tarvittaessa ja halutessaan noin 2 kertaa viikossa ohjeen mukaan. 

Kilpaileminen: Lapsia/nuoria ja myös aikuisia kannustetaan kilpailemiseen ja fokuksemme on ottelu kilpailut, toki kannustamme myös muihin kilpailumuotoihin, mikäli harrastaja tahtoo lajin sisällä (liikesarja, freestyle, murskaus), ja he ovat siitä kiinnostuneita. Kilpailijoiden on mahdollista saada lisää harjoitusaikaa ja opastusta lajin ulkopuolella oleviin harjoituksiin mm punttisali, kuntopuoli tai muu kehitys.

Maksut ja kysymykset alkeiskurssista: Kun harrastaja on treenannut noin kuukauden on kausimaksun aika (Tammikuun alkeisryhmällä helmikuu ja elokuun alkeisryhmällä se on syyskuun aikana, kuten muilla harrastajilla)

Lisätiedot ja yhteydenotot: Lisätietoa saa ohjaajilta tarvittaessa ja aina voi lähettää YV viestiä omalle ohjaajalle ja alkeiskurssista vastaavalle ohjaajalle ensi sijassa. Asiat käydään läpi vanhempien kanssa, kun vanhemmat tuovat lapsia ensimmäisiä kertoja seuraan.

             TERVETULOA mukavaan porukkaan ja kivaan lajiin!