Puheenjohtajan sivu 

25.1.2024 (Päivitys noin 2-3KK välein)

Kevät 2024 Alkeiskurssi starttasi ja uusia innokkaita harrastajia tuli mukaan, vanhoja lojaaleja ja "ei luovuttajia" palailee myös kivasti tatami lattioillemme Saunalahden koululle. Tällä kerralla uusissa harrastajissa on hyvä määrä junioreita ja tyttöjä enemmän kuin poikia. Ryhmät on nyt jaettu ja selkeytyneet, vetäjät jo kivasti toiminnoissaan. Syksyn 23 alkeisten aikuisista ja junnuista saatiin lähes yksi sopiva ryhmä, uusia harrastajia löysi myös polun ottelutreeneihin. Tervetuloa vain mukaan!

Kevätkausi 2024 vedetään sillai aika lungisti ja omaan toimintaan keskittyen ja rakentaen, johon pystytään nyt joka suunnasta keskittymään, kun ei ole muita turhia ja aikaa vieviä projekteja ulkona.

Yhteistyöseuroja

Virossa Estonian Taekwondo Academyn kanssa toimitaan ja jatkellaan. TU11 seuran salikisat on oleellinen asia harrastajillemme sekä Timo mukana kutsuttuna auttamassa ja pitämässä mustien vöiden kokeita.

Lisäksi Mudo sports Ikaalinen ja Tampereen Kumgang saivat Timon Sabumniksi ja uusi seurakin on kohta startilla kumppaniksi ja ulkomailtakin on oltu yhteydessä ja käynnistymässä sekä mitä vielä kivaa ja näyttävää tässä keksitäänkään.

Pelisäännöt

Pelisäännöt tehdään taas yhdessä, noudatetaan ja kehitetään kaikkea toimintaamme, niin uusien kuin vanhojen kanssa, pyrimme siihen että kaikilla on oikeasti hyvä olla, yhdessä on kiva treenata, on erilaista hauskaa tekemistä, edetään lajissa, kehitytään ihmisinä, opitaan toimimaan ryhmässä ja kunnioittamaan toisiamme. Jokainen etenee sillä omalla TKD polullaan, aivan omaan tahtiin kuinka haluaakaan. 

Hyvä seura ja ilmapiiri huokuu

Meidän seurassa on kaikki hyviä harrastajia, hyviä valmentajia, hyviä ohjaajia ja apuohjaajia, hyvä johto ja se on se kluu eli HYVÄ SEURA!

Täytyy taas mainita että kenenkään ei tarvitse "mököttää" meillä. 

Älkää jääkö paikoilleen, vaan toteuttakaa ja tehkää, oppikaa ja fiilistä peliin, siten saa jotain myös aikaiseksi, jos ei tee, niin ei saa mitään! 

Seuran oikea tehtävä

Tämän yhdistyksen (seuran) tärkein tehtävä on mahdollistaa ihmisten liikkuminen ja HARRASTAMINEN, ei mikään politikointi tai muu järjestötoiminnan byrokratia shitti, niitä riittää muutenkin ja niistä jäämme kokonaan pois. Syy: hyödyttömiä ja turhaa aikaa vieviä. Focus seuraan!

Muistakaa että meillä -> Periksi ei anneta!

NAUTITAAN TULEVASTA KEVÄÄSTÄ JA KAUDESTA JA SEURASTA

Tsemppiä ja mottohan pätee edelleen eli "jaksaa jaksaa" 

PJ Fistman