Puheenjohtajan sivu 

Pikkuhiljaa palaudumme kesän lämmöstä ja treenitkin lähtivät syksyn 2022 osalta käyntiin. Vauhdilla se kesä tuli ja niin sekin jo meni, mutta ei haittaa, treenit alkoivat jo 21.8.2022, mutta vielä ehdit, TERVETULOA!

Kesän aikana pidettiin Suomen Taekwondoliiton Suomen ensimmäiset Beach Taekwondon SM kisat, joissa Timo ja Ilkka tekivät vapaaehtoista tuomarointia hienosti Salon urheilupuistossa. Uusia virallisia murskaustuomareita saimme seuraan lisää 3kpl.

Teimme uusia treeniryhmiä, joita on nyt 4kpl, lisättiin ja muokattiin treenejä ja aikoja saimme taas varattua pikkasen lisää. Uusia vetäjiä on myös remmissä mukana, Petri Alen (seuran oma kasvatus) hänellä on valmennuskokemusta futiksesta. Tulee olemaan mielenkiintoisia aikoja edessä harrastajien ja uuden alkeisryhmän parissa, joita ohjaa Henri ja Ilona, muita vanhoja vetäjiä on ohjaamassa seuramme harrastajia taekwondon eri osa-alueisiin.

Syyskausi vaatii melkoisia järjestelyjä ja tulee olemaan kiireinen kaikkine uusine juttuineen. Lisäksi tuon himskatin bensan kauhukustannus on vähän ilkeä ja haittaa liikkumista. Koulun lähihuudeilla vaan fillarit, scuutit käyttöön tai jalkaa toisen eteen.

Alkeiskurssille on ilmoittautunut syksylle aika mukava määrä uusia harrastajia, joista pääosa lapsia alle 10 vuotiaita. Koulutuksia jatketaan syksyllä valmennuksissa ja uusia kursseja viritellään kaikenlaisissa merkeissä. Valmentajien mentorointi koulutusta. Syksyllä kilpailutoimintamme, -ryhmämme tulee toivottavasti lisääntymään uusilla harrastajalla ja liikesarjaan pyrimme saamaan myös muutaman harrastajamme osallistumaan. Muuten syksystä ei osaa sanoa vielä oikein mitään. 

Pitää muistaa että ajatellaan, autetaan ja tsempataan toisiamme, siitä on hyvä harrastaja tehty, hyvä valmentaja, hyvä johto, hyvä seura tehty! Itsekeskeisyyttä on nykyään turhan paljon ja silloin toiset jää huomiotta. Näytetään me mallia, toimitaan fiksusti ja epäitsekkäästi toisinaan, jokainen otetaan huomioon, eikä tarvitse kenenkään mököttää. Älkää jääkö paikoilleen, vaan toteuttakaa ja tehkää, siten saa myös aikaiseksi!

Katsotaan mitä tuo lähellä oleva konflikti tilanne ja natoon liittyminen vaikuttaa, mutta ei murehdita sitä, vaan leuka ylös ja rinta rottingille sen me olemme ansainneet ja kuten joku sanoi kiitoksia joskus itsellemme.

Pyrimme saamaan seuraan palkkatuettua henkilöä hoitamaan seuran kasvua ja luotsaamaan seuraa eteenpäin tulevaisuuden tielle. Tämä menetettiin, joten katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

NAUTITAAN TALVESTA ja TREENEISTÄ! 

Tsemppiä ja mottohan edelleen on "jaksaa jaksaa ja periksi ei anneta!"