Puheenjohtajan sivu 

  • (Sisältö pyritään uusimaan vähintään joka 2:n Kuukausi)

PJ Timo Jansson tervehdys (17.5.2022)

Pikkuhiljaa palaudumme korona jatkoskenaarion epidemian keskeltä  ja treenitkin lähtivät jo hyvin 2022 käyntiin ja vauhdilla kevät tuli ja meni. 

Nyt on tosiaan kevätkausi jo lähes taputeltu ja kaikenlaista ollaan tehty, mm  Tehtiin uusia treeniryhmiä, muokattiin treenejä, hiottiin, autettiin ja koulutettiin vetäjiä, treeniaikoja lisättiin, hommattiin seura-asuja, alkeiskurssi startattiin ja uusia tuli mukaan kevään aikana muutenkin, vyökokeita pidettiin, Korean master treenit järjestettiin, aloitettiin koululaisten treenien vedot 6,7,8,9 luokkalaisille, osallistuttiin ottelukilpailuihin Loviisassa ja Ikaalisissa, useita murskausleirejä, perustettiin Finland United Power Breakers tiimi, joka pyrkii viemään murskausta Suomessa eteenpäin sekä pidettiin Suomen historian ensimmäiset viralliset murskauskilpailut 4 eri lajilla maustettuna, joissa ikäryhmähaitari oli alle 12 vuotiaista junnuihin aikuisiin ja senioreihin. Uusia virallisia murskaustuomareita saimme seuraan 4kpl joista kaksi A tuomaria ja kaksi B tuomaria.  Murskauskilpailuista kahmimme odotetusti palkintopöydältä 18 mitalia/pokaalia ja monta uutta kilpailijaamme (junnupojissa varsinkin) näytti miksi meitä kutsutaan murskaus seuraksi Suomessa ja tunnettuutta on hyvin myös maailmalla. 

Kevätkausi on ollut melkoisia järjestelyjä täynnä ja vaatinut todella paljon kaikenlaista tekemistä, panoksia ja venymisiä. NYT Aurinko paistaa ja kohta huilataan, mutta sitä ennen vietetään vielä lähes 50 henkilön kanssa PUUHAPARK tilaisuus yhdessä nauttien puiston laitteista ja hyvästä seurasta. 

Alkeiskurssille on ilmoittautunut syksylle, ja nyt jo tulossa uusia mukaan jos vain saamme kesätreenit käyntiin. Koulutuksia jatketaan syksyllä valmennuksissa ja uusia kursseja viritellään kaikenlaisissa merkeissä. Valmentajien mentorointi koulutusta aloitellaan, sekä liikkuvuus mittauksista ja monesta muusta tulemme saamaan lisäapua kaikille harrastajille. Syksyllä kilpailutoimintamme, -ryhmämme tulee lisääntymään usealla harrastajalla ja liikesarjaan + kisoihin pyrimme saamaan myös muutaman harrastajamme osallistumaan. Muuten syksystä ei osaa sanoa vielä oikein mitään, mutta omien tilojen mietintä sekä katsastaminen on tulevaisuudessa edessä treeniaikojen lisääntymistarpeen sekä koulutilojen "täynnä" olevien varauksien takia.  

Pitää muistaa että ajatellaan, autetaan ja tsempataan toisiamme, siitä on hyvä harrastaja tehty, hyvä valmentaja, hyvä johto, hyvä seura tehty! Itsekeskeisyyttä on nykyään turhan paljon ja silloin toiset jää huomiotta. Näytetään me mallia, toimitaan fiksusti ja epäitsekkäästi toisinaan, jokainen otetaan huomioon, eikä tarvitse kenenkään mököttää. Älkää jääkö paikoilleen, vaan toteuttakaa ja tehkää, siten saa myös aikaiseksi!

Katsotaan mitä tuo lähellä oleva konflikti tilanne ja natoon liittyminen vaikuttaa, mutta ei murehdita sitä, vaan leuka ylös ja rinta rottingille sen me olemme ansainneet ja kuten joku sanoi kiitoksia itsellemme.

NO NYT NAUTITAAN KESÄSTÄ JA LÄMMÖSTÄ! 

Tsemppiä ja mottohan oli "jaksaa jaksaa"! t. PJ Timo Jansson

Hyvää kesälomaa!!!