Puheenjohtajan sivu 

17.9.2023 (Päivitys vähintään 3KK välein)

Pikkuhiljaa palaudumme kesän lämmöstä ja treenitkin lähtivät syksyn 2023 osalta hienosti käyntiin. Alkeiskurssille ilmoittautuneita reipas 20hlöä SYKSY 2023 -> hyvin ehtii vielä mukaan, TERVETULOA!

Kevään aikana pidettiin Suomen Taekwondoliiton Espoon Taekwondo Academyn järjestämät ottelu ja liikesarja kilpailut onnistuneesti ja ennätysmäärä osallistujia. Syksyllä erilaisia leirejä, 7.10 Korson Kaikussa on allekirjoittaneen järjestämä murskausleiri. Tervetuloa!

Teimme uusia treeniryhmiä, joita on nyt 4kpl, lisättiin ja muokattiin treeniaikoja, saimme taas varattua pikkasen lisää tunteja syksylle 2023. Uusia vetäjiä on myös remmissä mukana, Leevi Lindfors 2Dan musta vyö, hänellä on valmennuskokemusta muualta. Tulee olemaan mielenkiintoisia aikoja edessä harrastajien ja uuden alkeisryhmän parissa, joita Leevi lähtee apuohjaaja Pasi Nissisen kanssa ohjaamaan, muita vanhoja vetäjiä on ohjaamassa seuramme harrastajia taekwondon eri osa-alueisiin, nyt aika kivasti ja kasvaa apuohjaajien, koulutuksien ja kokemuksien kautta. 

Syyskausi vaatii melkoisia järjestelyjä ja tulee olemaan kiireinen kaikkine uusine juttuineen. Omia mahdollisia tiloja kartoitetaan alueella vuodelle 2024 - 2025. Seura on vakaalla pohjalla ja runko hyvä tulevaisuudessa vaikka kaksinkertaistaa harrastajamäärä ja treeniaikoja.

Alkeiskurssille on jo nyt ilmoittautunut ennätysmäärä (23) uusia lajin pariin tulevia. Koulutuksia jatketaan syksyllä valmennuksissa ja uusia asioita/kuvioita viritellään kaikenlaisissa merkeissä. Valmentajien mentorointi koulutusta. 

Syksyllä kilpailutoimintamme, -ryhmämme tulee lisääntymään uusilla harrastajilla ja liikesarjaankin pyrimme saamaan muutaman harrastajamme osallistumaan. Liigasarjaan saatiin  1 kokenut ottelija ja lisää kokemusta hakevia on mukava määrä. 

Virossa toimivan Idablokk seuran kanssa aloitimme yhteistyön ja allekirjoittanut alkaa valmentamaan sekä auttamaan Viroa ainakin murskauksissa. Mikäli tausta asiat on OK.

Pitää muistaa että ajatellaan, autetaan ja tsempataan toisiamme, siitä on hyvä harrastaja tehty, hyvä valmentaja, hyvä johto ja hyvä seura tehty! Itsekeskeisyyttä on nykyään turhan paljon ja silloin toiset jää huomiotta. Näytetään me mallia, toimitaan fiksusti ja epäitsekkäästi toisinaan, jokainen otetaan huomioon, eikä tarvitse kenenkään "mököttää". Älkää jääkö paikoilleen, vaan toteuttakaa ja tehkää, oppikaa ja fiilistä peliin, siten saa aikaiseksi!

Pyrimme saamaan seuraan tulevaisuudessa kun/jos omat tilat ym, Toiminnanjohtajaa - palkkatuettua henkilöä hoitamaan seuran kasvua ja luotsaamaan seuraa eteenpäin tulevaisuuden tielle. Tämä menetettiin Te-palvelun kummallisten syyttelyjen takia, joten katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Periksi ei anneta ei tässä eikä muussakaan.

NAUTITAAN SYKSYSTÄ JA RUSKASTA, "mut vielä on kesää jäljellä!" 

Tsemppiä ja mottohan edelleen "jaksaa jaksaa, me ei periksi ei anneta!"

t. PJ / TJJ