Puheenjohtajan sivu 

  • (Sisältö pyritään uusimaan vähintään joka 2:n Kuukausi)

PJ Timo Jansson tervehdys

Treenit: Pikkuhiljaa palaudumme korona kauhuskenaarion epidemian keskellä ja treenitkin lähtivät käyntiin myös aikuisilla. Alle 12V lapset ovat treenanneet koko vuoden ja valmentajat ahkeroineet koko ajan, alle 20 vuotiaat saivat kevään aikana treenattua noin 2,5KK perustekniikka ja ottelutreeneissä. Aikuiset eivät päässeet koko kevään aikana treenaan muuta kuin ulkona kesän aikana, joitain omia erilaisia ryhmiä keksittiin ja etätukea sekä yksityistreenejä pidettiin mahdollisuuksien mukaan ja moni teki vähän omia harrasteita sekä liikkumista. Syksyllä on helpompi tilanne koronan suhteen rokotuksien ym ansiosta ja normaalit treenit pääsivätkin hyvin käyntiin, liikkumista tarvitaan NYT kaikille niin uusille, lapsille, nuorille kuin aikuisillekin!

Kehitystä: Tähtiseurahankkeen "lapset ja nuoret" osio saavutettiin maaliskuussa, joka on yksi etappi kehityksen tiellämme. Valmentajien koulutuksia suoritettiin mukavasti ja uusia apuohjaajia saatiin myös rinkiin mukaan. Tulemme panostamaan ohjauksiin, koulutuksiin, oppimisiin, tekniikoihin ja keräämme syksyllä kunnon otteluporukan kasaan ja osallistumme kilpailuihin mahdollisuuksien mukaan, yhdet salikisat käytiin jo tsekkaamassa yhteistyöseuramme TU11 kisoissa. Seuran muita toimintoja on myös kehitetty, välineitä, asuja ja muuta rekvisiittaa saatu lisättyä mukavasti, verkostoituminen jatkuu hyvin ja yhteistyökuvioita hiotaan koko ajan paremmiksi Suomessa + maailmalla.

Koulutuksia jatketaan valmennuksessa ja uusia kursseja viritellään. Valmentajien mentorointi koulutusta aloitellaan sekä liikkuvuus kurssilta saamme lisäapua Suomen valmentajilta, missä olemme jäsenenä. Pääomaa tulee valmentajien osaamiseen hyvin koko ajan, nyt syksyllä 2 ohjaajaa suorittaa VOK1 kurssin ja lisää tulossa. Osaamista ja oppimista jaetaan loppujen lopuksi harrastajille saakka ja hyöty näkyy tulevaisuudessa aivan saletisti monessa kohdassa seurassamme. 

Nyt taistellaan tuo covid pois Suomesta järjenkäytöllä, hyvän hygienian, turvavälien ja rokotteen avulla, niin päästään normaali toimintoihin.

Tsemppiä ja se mottohan oli se "jaksaa jaksaa"! t. PJ Timo Jansson

Hyvää syksyä kaikille uusille ja vanhoille harrastajille!      17.9.2021