Puheenjohtajan sivu

PJ Timon tervehdys

Tervetuloa Espoo Taekwondo Academy uusille sivuille!

Uusien sivujen tekeminen lähti liikenteeseen periaatteessa jo 2020 alussa kun saavuimme perheen kanssa vuorotteluvapaalta Korean ja Japanin matkalta takaisin Suomeen. Menestyksekkään ja kiireisen 2019 vuoden jälkeen tuntui kuin aika olisi pysähtynyt maaliskuun korona kauhuskenaarion epidemian jälkeen. 

2020 Keväällä ja kesällä olikin sitten aikaa ajatella, hahmotella, miettiä sivujen ulkoasua, sisältöä, jota toki muokataan ja parannellaan koko aika. Alunperin käytössämme oli vain 4 sivua (ilmaiset sivut) ja nyt sivuja on jo 170, ja määrä kasvaa ehkä pikkasen vielä. Sivut on nyt hyvällä mallilla ja TKD historiaa tuli käytyä tarkemmin läpi, oppi taas jotain itsekin, vaikka historiaa on käyty hyvin Kukkiwonin kursseillakin.

Onneksi sain Kauppakorkean alta pois ja hyvin järjestettyä itselle sekä seuralle kehitysaikaa. Samalla tässä ollaan viety tähtiseurahanketta eteenpäin (pitäen huomattavan määrän muita materiaaleja sisällään), seuran muita toimintoja on kehitetty, valmennukseen ja koulutuksiin on saatu keskittyä paremmin, treenipaikkaan, verkostoitumiseen ja tietenkin näiden nettisivujen tekemiseen. 

Sain sivut valmiiksi ja yllätin seuran jäsenet, harrastajat, vanhemmat ja ehkä muutakin yleisöä. Nettisivujen duuni ei ole todellakaan vielä ohi.

TÄHTISEURA oli seuraava askel joka toteutui 28.3.2021 Lapset ja Nuoret auditointina ensimmäisenä. Aloitimme jo 2018 marraskuussa mutta 2019 reissumme keskeytti kehityksen, jatkoimme 2020 ja pääsimme hyvään vauhtiin tähtiseura polulla. Kehittelin ajatuksia, toimintaa, materiaaleja ja otimme käytäntöön paljon laatutekijöihin vaikuttavia asioita, koulutimme valmentajia, ohjaajia ja toimijoita sekä teimme tiimin jossa työstimme tähtiseura asioita. Uurastus palkittiin 28.3.2021 toisena auditointipäivänä. Kiitoksia kaikille osallistujille!!!

Koulutuksia jatketaan valmennuksessa ja uusia kursseja viritellään, jotta saamme seurasta vielä paremman. Pääomaa tulee valmentajien osaamiseen hyvin, joka jaetaan loppujen lopuksi harrastajille saakka. 

Nyt taistellaan tuo covid pois Suomesta järjenkäytöllä, hyvän hygienian, turvavälien ja rokotteen avulla. 

Tsemppiä ja se mottohan oli "jaksaa jaksaa"! t. PJ Timo Jansson

Hyvää Pääsiäistä kaikille!