Puheenjohtajan sivu 

29.5.2024 (Päivitys noin 2-3KK välein)

Kesä 2024 Kesälomat on päällä ja jokaisella omat itsenäiset harjoitukset kun koulu on sulkenut ovensa. Harjoittelemme kuitenkin kesällä Saunalahden koulun kentällä torstaisin kesäkuun juhannukseen saakka klo 18:00 - 19:00 ja asuna muu kuin dobok ja vyö.

Panostamme syksyyn, treenaamiseen, kilpailuihin, leireihin ja mahdollisuuksien mukaan kartoitamme koko ajan omia tiloja Saunalahden lähialueelta. Tavoite on joku pvä liikkua omissa tiloissa ja omilla ajoilla, joka mahdollistaa paljon enemmän. 

Yhteistyöseuroja

TU11 seuran salikisat on oleellinen asia harrastajillemme sekä minä olen mukana kutsuttuna auttamassa ja pitämässä mustien vöiden kokeita.

Lisäksi Mudo sports Ikaalinen ja Taekwondo Tampere Dojang kutsuivat meikän Sabumniksi. Näissä seuroissa on nyt pidetty mukavasti mustien vöiden kokeita, niin 1Danien kuin 2Danien osalta.

Hyvä seura ja ilmapiiri huokuu

Meidän seurassa on kaikki hyviä harrastajia, hyviä valmentajia, hyviä ohjaajia ja apuohjaajia, hyvä johto ja se on se kluu eli HYVÄ SEURA! 

Täytyy taas mainita että kenenkään ei tarvitse "mököttää" meillä. 

Älkää jääkö paikoilleen, vaan toteuttakaa ja tehkää, oppikaa ja fiilistä peliin, siten saa jotain myös aikaiseksi, jos ei tee, niin ei saa mitään! 

Seuran oikea tehtävä

Tämän yhdistyksen (seuran) tärkein tehtävä on mahdollistaa ihmisten liikkuminen ja HARRASTAMINEN, ei mikään politikointi tai muu järjestötoiminnan byrokratia, niitä riittää muutenkin ja niistä jäämme kokonaan pois. Syy: hyödyttömiä ja turhaa aikaa vieviä. Focus seurassa on harrastamisen ja liikkumisen kautta!

Muistakaa että meillä -> "Periksi ei anneta" ja "Jaksaa jaksaa"

NAUTITAAN KESÄSTÄ ja ladataan akkuja syksyn koitoksiin!

Tsemppiä kaikille ja hyvää kesää! 

PJ Fistman