SEURATOIMIJAT

Seurassa on toimijoita: 

  • valmennuksessa
  • hallituksessa
  • ohjauksessa
  • apuohjauksessa
  • vanhemmissa

Seuratoimijoita koulutetaan ja perehdytetään riippuen tehtävästä seuraavasti:

Valmennus ja ohjaus sekä apuohjaus = valmennuskoulutusta ja ohjausharjoittelua sekä valmennusasioiden läpikäyntiä ja palautetta molemmin puolin. Apuohjaus on viritetty toimimaan hyvin ja toimiikin. Ohjauskoulutusta liitolta ja muilta valmennus kouluttajilta tehdään koko aika ja uusia ohjaajia viedään valmennuspolulle tavoitteiden mukaan.

Hallituksen tehtäviin perehdytetään ja koulutetaan kun uudet jäsenet astuvat mukaan. Vuoden ensimmäisessä kokouksessa käydään läpi historiaa, jonka jälkeen järjestäydytään ja käydään tehtäviä läpi.

Vanhemmissa ei juurikaan tällä hetkellä ole seura aktiiveja, mutta tarvittaessa vanhemmista löytyy tilanteen mukaan auttajia erilaisiin asioihin ja silloin yleensä on perehdytykset asiaan. esim e-järjestelmä, Espoo päivät, leipomiset juhliin, kisa ja harrastus kyyditykset, tatamin kasausta, valokuvien ja videoiden ottamista ja muita tilanteen mukaan.

Vietetään vanhempainpvää vähintään 1 kertaa vuodessa (esim kevätpäivän aikana). Käydään läpi asioita mitkä vanhempia askarruttaa, lisätietoja eri asioihin, tutustumista seuraan, tutustumista vanhempiin jne...    -> Hyvä keskustellla esimerkiksi kevätpäivä tilaisuudessa!