HINNASTO

Maksut ja hinnastot

Hallitus vastaa seuran toiminnasta ja taloudesta, maksuista ja hinnastoista. Talousohjelman hankinnasta on keskusteltu ja tulevaisuudessa saattaa olla tarpeen, ilmaisia ohjelmia on testattu, mutta ne eivät olleet hyviä. Katsotaan kun ajankohta ok.

Seuran maksut

Seuran jäsenien ja harrastajien sekä vyökokeiden ja muista harrastajille tulevista maksuista määräytyy voimassa olevan kalenterivuoden hallituksen määrittelemistä ja jäsenille jäsenkokouksessa esitellyistä ja hyväksytyistä hinnoista. Nyt treenituntimäärät on nousseet n.5h/vko, vaikka harrastusmaksun hinnassa vastaavasti ei ole korotusta tehty. 

Seuran isoista hankinnoista tehdään hallituksen johtokunnan päätös ja kirjataan tarvittaessa pöytäkirjaan, muista pienemmistä hallituksen jäsenten tai valmennuksen alle 300€ hankinnoista tarvitaan hallituksen puheenjohtajan lupa ja puheenjohtajalla 500€ ylittävältä osalta hallituksen 2 jäsenen lupa / hallituksen enemmistön lupa. Lupaan riittää hallituksen whatsapp keskustelu. Pienemmistä hankinnoista riittää kuitti tai lasku. Seuran viitenumero maksuista ja hinnastosta sekä ylläpidosta vastaa rahastonhoitaja. Hinnastossa on harrastusmaksuja, vyökoemaksuja, jäsenmaksuja, harrasteasuja ym.

Seuran harjoitusmaksuista saa alennusta jo toinen saman talouden jäsen! Harrastusmaksut ovat 2022 todella edullisia treenien mahis tuntimäärään nähden. 135h = noin 1,5€ / h

Maksuissa pyritään aina auttamaan vähävaraisia ja tekemään maksusuunnitelmia muutenkin tarvittaessa jäsenille. Olemme edullinen seura Ry eli yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhdistys.

Kysy ryhmän valmentajalta hinnastosta tai hinnoista.