HINNASTO

Maksut ja hinnastot

Hallitus vastaa seuran toiminnasta ja taloudesta, maksuista ja hinnastoista. Talousohjelman hankinnasta on keskusteltu ja tulevaisuudessa saattaa olla tarpeen, ilmaisia ohjelmia on testattu, mutta ne eivät olleet hyviä. Katsotaan kun ajankohta ok.

Seuran maksut

Seuran jäsenien ja harrastajien sekä vyökokeiden ja muista harrastajille tulevista maksuista määräytyy voimassa olevan kalenterivuoden hallituksen määrittelemistä ja jäsenille jäsenkokouksessa esitellyistä ja hyväksytyistä hinnoista. Nyt treenituntimäärät on nousseet n.5h/vko, vaikka harrastusmaksun hinnassa vastaavasti ei ole korotusta tehty. 

Seuran isoista yli 1000€ hankinnoista tehdään hallituksen nimenkirjoitus sääntöjen mukaan, muista pienemmistä hallituksen jäsenten tai valmennuksen alle 150€ hankinnoista tarvitaan hallituksen toisen jäsenen lupa ja alle 300€ puheenjohtajan lupa. Puheenjohtajalla on 600€ asti hankinnoista lupa. Pienemmistä hankinnoista riittää kuitti tai lasku. Seuran viitenumero maksuista ja hinnastosta sekä ylläpidosta vastaa rahastonhoitaja. Hinnastossa on harrastusmaksuja, vyökoemaksuja, jäsenmaksuja, harrasteasuja ym.

Seuran harjoitusmaksuista saa alennusta jo toinen saman talouden jäsen! Harrastusmaksut ovat todella edullisia treenien mahdollisuus tuntimäärään nähden. 135h = noin 2€ / h

Maksuissa pyritään aina auttamaan vähävaraisia ja tekemään maksusuunnitelmia muutenkin tarvittaessa jäsenille. Olemme edullinen seura Ry eli yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhdistys.

Kysy ryhmän valmentajalta hinnastosta tai hinnoista.