Tänään vietettiin Espoo Päivä tapahtumaa!

28.8.2021

Tänään vietettiin Espoo Päivä tapahtumaa hyvässä seurassa, ok säässä Espoonlahden urheilupuistossa. Erityiskiitokset kaikille aktiiveille, jotka olitte mahdollistamassa ks tapahtumaa klo 10:30 - 15:30! (Jep :-))

Erityiskiitokset saavat tänä vuonna Lauha Liukko-Sipi, Henry Liukko-Sipi, Kirsi Jansson ja Timo Jansson!

Mukava päivä, hyvin keräsimme perheitä ja kiinnostuneita lapsia. Keltainen näkyvä telttamme puistossa oli aurinkoinen ilmestys muuten aika vihreässä maisemassa. 

Tarjolla oli Taekwondoa laidasta laitaan ja esiintyminen hoitui mallikkaasti ja näyttävästi Lauhan ja Kirsin tekniikka esityksillä sekä poomseilla ja Timon sekä Lauhan murskauksilla. Muutama katselija sai myös kokeilla lyöntejä, potkuja ja jokunen murskauskin. Nautittiin pikkupurtavaa, kahvia, mehua ja herkkuja sekä pidettiin paikanpäällä myös yksityistreenejä ja kerrattiin tekniikoita ja kombinaatioita ym. 

Kiitoksia Taekwon!

Timo Jansson, Kirsi Jansson ja Lauha Liukko-Sipi. Espoo Päivän SUPER aktiivit seuran edustajat hoitivat erittäin mallikkaasti koko päivän esitykset, tarjoilut ja toivat usean uuden harrastajan mahdollisuuden aloittaa upea laji hyvässä seurassa. Kiitoksia! Muutama muu harrastaja poikkesi paikalla ja kauan sitten lajia harrastaneita kävi juttelemassa :-) Lisäkiitos menee Henry Liukko-Sipille!