Ikaalinen Open mitaleita 23.4.2022 Lauha ja Alvar

23.4.2022

Tänään Ikaalisissa Taekwondo kisoissa pieni mutta pippurinen tiimi kävi ottelemassa mitaleita seuralle. 

  • Lauha Liukko-Sipi 4Kup saavutti KULTAA B2 tytöt -35kg sarjassa, 6 ottelijaa harrastajasarjassa
    • Lauhalle eka matsi 7-4 voitto ja toinen matsi hienosti ja tiukasti 3-2 voitto

" Tykkäsin kun oli tekniset ja liikkuvat vastustajat molemmissa matseissa. Osasin mielestäni nyt myös säästellä sopivasti voimia, että oli virtaa hyökätä kun mahdollisuus avautui." 


  • Alvar Einsalo 7Kup saavutti PRONSSIA C2 pojat -50kg sarjassa, 6 ottelijaa harrastajasarjassa
    • Alvarille eka matsi 6-2 voitto ja toinen matsi tiukasti tappio 1-3, jossa tuomari keskeytti ottelun

"Pientä jännitystä oli ilmassa ennen ensimmäistä ottelua. Kun vastustajaksi tuli sinivöinen kaveri, niin siinä kohtaa tuli pieni epäusko, että olikohan tämä tässä. Lähdin tekemään mahdollisimman hyvää omaa suoritusta. Ensimmäinen erä oli tasaväkisempi kamppailu. Oma puolustus piti hyvin, ja sain muutaman potkun läpi kaverin suojauksesta. Toisessa erässä alkoi väsy painamaan jaloissa, mutta sain pidettyä suojauksen kasassa, eikä vastustaja saanut kuin yhden potkun läpi. Olin yllättynyt voitosta. Toinen matsi oli melkein heti perään, jossa vastustaja oli selkeästi parempi. Tuomarin ratkaisu keskeyttää ottelu oli vähän hassu. Olin tosi tyytyväinen päivän suorituksiin. Parannettavaa kuitenkin vielä jäi, ja sain hyvää oppia jatkoa varten."

Hyvä tiimi taustajoukkoineen (pieni mutta pippurinen) ja myös taustajoukot pelasi erinomaisesti huoltoineen. Kiitoksia koutsille Timo Jansson ja muille tukijoukoille sekä myös apukoutseille Kirsi Jansson, Henry Liukko-Sipi, Klaus Einsalo ja tietty Lauhan isosisko Lempi Liukko-Sipi sekä maskotti Muru.

Ikaalisiin matkasimme jo perjantai iltana, poikettiin matkalla Idea parkissa kaffeilla ym, majoituttiin Ikaalisten kylpylään, käytiin porskuttelemassa ja saunomassa, nähtiin Mr Monroe ja illallistettiin porukalla sekä touhuttiin maskotti ("Muru" Pomeranian)  koiran kanssa. Lauantai aamulla lämppiin ja otteluihin, joissa järjestetty 2 eri kenttää, toisessa Lauhan ottelut ja toisessa Alvarin ottelut. Kannustajat avustivat hienosti reunalla ja koutsi antoi ohjeita ottelua ennen ja erätauolla, joka pudotettiin 30 sekuntiin aikaviiveen ja pienen tuomaripulan takia. Matsit sujuivat hyvin molemmilla ja tuloksena sarjoista mitalit (edellä). Paluumatkalla otteluanalyysiä ja video tsekkauksia sekä poikettiin Hämeenlinnassa Goodwin ostoskeskuksessa syömässä Japanilaisessa sushi ravintolassa. Hieno kisareissu kaikenkaikkiaan, ei voi muuta sanoa kuin kiitoksia kaikille! Kasvatetaan ottelutiimiä syksyllä isommaksi ja tukijoukkoja kans+++.

Kuvaajille vielä thanks!

Lämpimät Onnittelut Lauha ja Alvar + team!