International Mega Camp VIROSSA

5.3.2023

Seuramme osallistui International Mega Camp leiriin Viron Vinni Spordikompleksissa. Leirin oli järjestänyt Idablokk Virolainen Taekwondo seura. 

Seurasta 3 valmentajaa, 3 vanhempaa ja 9 harrastajaa lähtivät reissuun Espoosta 3.3.2023 klo 16:30 kolmen auton voimin. Laivaan ajettiin ja vietettiin laivassa hyvästä seurasta, ostoksia tehden ja kiertämällä butiikkeja ja muuta laivassa. 

Tallinnasta Vinni paikkakuntaan oli noin 110km matkaa ja sää oli mitä mukavin lumituiskeen, näköyhteyden ja tien auraamattomuuden vuoksi ei juuri tietä nähnyt lopussa. Perille päästiin turvallisesti ja meitä odotteli Priit Liiu niminen herrasmies (työmyyrä) Kalvo Salmuksen oikea käsi. Kevyet iltapalat ja nukkumaan puolen yön aikaan. 

Seuraavana aamuna herätys ja venyttelyt klo 07:30 jonka jälkeen tavattiin maailmankuulu Virolainen Sumopainija Kaido Höövelson toiselta nimeltä Baruto Kaito. Iso mies ja hienot salitilat. Aamupala ja siitä täysi rumba päälle ottelutreeneissä ja pienten harrastajien treeneissä. Harrastajat hajaantui ja hiki lensi siellä täällä, mutta hauskaa oli kaikilla. Alex Galaktionov veti hyviä matsitreenejä, Mari ja Olga harrastajatreenejä lapsille. Me valkut ja vanhemmat saatiin vaan nauttia muiden touhuja seuraillen. Osa meistä lähti Rakvereen ostoksille ja osa kävi lähikaupassa asioilla. Lauantain treenit kesti iltaan saakka, jolloin tuli seuramme murskausesitys ja show Timon johdolla, johon osallistui tällä kertaa Timon lisäksi Petri, Lauha, Kirsi ja hyppypotkuihin buukattu Virolainen kaveri. Murskaus esitys oli tehty valoesityksin, savumerkein ja haastatteluineen sekä kertomuksineen. Hyvä esitys ja aploodit saatteli porukat discon huumaan jota vietettiin salilla tanssien, laulaen ja karkkeja sekä lentäviä paketteja kiinni ottaen. 

Nukkumaan ja murskauskamat paikoilleen jolloin sunnuntaina vedettiin Timon ohjauksella murskaus treenejä kaikille leirillä oleville, joita riittikin joku sadan lähellä olevan määrän verran niin Suomesta, Virosta, Saksasta, Ukrainasta, Liettuasta, Latviasta ja Korean lippukin saatiin seinälle. 

Murskausleiri oli menestys ja opit otettiin heti hyvin haltuun ja päästettiin harrastajat puulevyjen kimppuun murskaamaan 15mm ja 20mm levyjä, niin alaspäin nyrkillä, sivupotkuilla, nyrkillä, veitsikäsillä ja jotkut junnut kokeilivat päälläkin, mutta hauskaa oli ja vahingoilta vältyttiin, vaikka melkoinen härdelli oli välillä varsinkin focus levyjen kanssa. Yhteiskuvia sielä täälä ja ammattivalokuvaaja kiersi koko ajan ikuistamassa videolla ja kuvilla tapahtumaa. Heti leirin jälkeen kotimatkalle ja Nauticaan sekä toiset kävi vähän kauempana satamasta. Kunnon ateriat ja laivalle pariksi tunniksi kotia kohti. Laivalla pelattiin korteilla, kierreltiin ja naurettiin. Mukava reissu ja varmasti mennään uudestaan isommalla porukalla! 

Kiitoksia kaikille 15 henkilölle eli mukana olleille! 

  • Timo ja Kirsi Jansson
  • Petri, Taru, Luca ja Nooa Alén
  • Henry ja Lauha Liukko-Sipi
  • Sari ja Emil Rossi
  • Klaus ja Alvar Einsalo
  • Luka Elo
  • Nooa Heino
  • Elia Penova

Alla muutamia kuvia ja lisätään jahka saamme niitä lisää :-) 

Kiitoksia IDABLOKK Viro!