Kuvauslupa ja kuvan/nimen käyttölupa alkaen 1.1.2021

13.1.2021

Valokuvien tai nimien käyttölupa 

Seura on saanut kaikkien jäsenten/jäsenten huoltajien kuvausluvat, nimien ja valokuvien julkaisu luvat kirjallisena 2020 aikana.

Kuvien sekä nimen julkaisulupa pyydetään aina kaikilta uusilta harrastajilta ja alle 18V harrastajien vanhemmilta. Luvan voi perua koska tahansa tai/ja se loppuu, kun harrastaja lopettaa. Aikuisilta oma lupa ja lapsilta vanhempien lupa. 

HUOM! Omilla uusilla internetsivuilla olevissa kuvissa pyrimme käyttämään vain uusimpia seura- ja henkilökuvia. Vanhat kuvat arkistoidaan tai laitetaan kuvajulkaisuihin, näin ei esim vanhat jo lopettaneet henkilöt enää näy turhaan sivuillamme, ja seura on ajantasalla niin kuin pitääkin olla.


Ulkopuolisilta käyttäjiltä käyttölupa jäseneltä alkaen 1.1.2021

Koskee myös vanhoja "esillä olevia" KUVAN tai NIMEN käyttöjä alkaen 1.1.2021

Seuran Hallituksen jäsenien, valmentajien, ohjaajien, jäsenien, harrastajien tai toimijoiden kuvien julkaisuissa pitää olla ks henkilön allekirjoitettu lupa 1.1.2021 alkaen. Lomake löytyy seuran hallitukselta tarvittaessa. Mikäli vanhoja kuvia esiintyy uusissa julkaisuissa tai sivuilla ja niistä ei ole lupaa, on ne poistettava välittömästi tai otettava yhteys seuramme hallitukseen, joka keskustelee kuvassa olevan jäsenen kanssa mitä tehdään ja tarvitaanko virallinen käyttölupa.

Lupa koskee myös vanhoja kuvia, jotka ovat julkisesti esillä esimerkiksi vanhojen seurojen internet sivuilla, facebookissa tai muussa sosiaalisessa mediassa, jos ks henkilö ei ole enää mukana toiminnassa.

Lakiviittaukset

Laki oikeudesta valokuvaan 1961/405, ...valokuviin 1927/175

Katso https://www.taekwondoacademy.fi/yhteystiedot/viestinta/