Mitskuja Pori Rospuutosta 9.9.2023

9.9.2023

Pori Rospuutto kisoista 2 hopeaa seuraan 9.9.2023!

SYKSYN ENSIMMÄISET TAEKWONDOKISAT JÄRJESTETTIIN PORISSA PORIN URHEILUTALOLLA.

Mukana 2 ottelijaa, 1 (+1) valmentajaa ja hyvä määrä kisaajien perheistä eli taustajoukkoja.

OTTELIJAT:

Lauha Liukko-Sipi saavutti hienosti Liigasta Hopeaa seuran ensimmäisen liigavoiton saattelemana.

Lauha aloitti hienosti oman liigasarjan C1 -37kg tytöt ottelut ansaitusti molempien erien voitolla 2-0 ja siirtyi 4 tytön kisassa finaaliin Wondon kokenutta ottelijaa vastaan. Ottelussa pääkontaktit potkuissa ja yläkropan suojaaminen vaativat vielä harjoittelua, kyseiset tekniikat ratkaisi kokeneelle ottelijalle tällä kertaa voiton. Hyvä taistelu kuitenkin ja Lauha pysyi vauhdissa kevyesti mukana ja välillä jopa ohjat oli käsissä, nyt tiedetään taso missä mennään, sekä se mitä tullaan jatkossa tekemään. Kiva tsemppi taustalla ja hyvät tukijoukot, kiitoksia kaikille mukana olleille tsemppareille.

Alvar Einsalo aloitti oman harrastajasarjan B2 -55kg pojat ottelun tiukasti voittaen ensimmäisen erän 1-0, toisessa erässä kaveri rummutti piste eroon voittaen toisen erän, eli tilanne tasan 1-1. Kolmas erä oli tiukkaa taistelua ja mentiin loppuun asti tiukassa pisteväännössä ja jaksamisen hapoilla. Tiukka vääntö   2-4 eli kolmas erä meni vastustajalle. Kuitenkin hyvä taistelu ja suojaukset sekä kokemusta ja kiva Hopea jaettiin myös Alvarin kaulaan.

LÄMPIMÄT ONNITTELUT!

KOUTSIT:

Seuramme Timo Jansson toimi koutsina ja nousi muutamia kertoja penkillä sinisen ja punaisen kortin kanssa hakien pisteitä liiga ottelija Lauhalle, harrastajasarjassa ei ole kortin nostoa.

Timo toimi koutsina myös toiselle seuralle eli Ikaalisten ottelijalle Helmi-Alinalle, hän taisteli hyvin ja sai hyvän ja rohkean hienon matsin aikaiseksi kovaa TU11 vastustajaa vastaan Liigasarjassa.

Kirsi Jansson oli vara koutsina ja jeesasi tarvittaessa koutsaus asioissa.

Tällä kertaa ei muita osallistujia otteluissa eikä liikesarjoissa, sitten Ambassadoriin lähtee isompi jengi.

Kuvat: Henry Liukko-Sipi (Lauha ja Timo sekä haukku "Lumi") ja Klaus Einsalo (Alvar)