Porvoo Open mitaleja seuraan 15.10.2022

15.10.2022

Seurastamme osallistui 5 ottelijaa kilpailuihin, joista 2 ensikertalaista (Umaiza ja Jooa). Valmentajina ja managereina paikan päällä toimi mukava vapaaehtoisjoukko Timo, Kirsi, Klaus, Henry ja Lempi. Thanx!

Matsit olivat jännittäviä alusta loppuun asti erävoittojen kera. Hyviä suorituksia, hyviä kokemuksia ja kivasti mitaleita seuraan. 

Ottelijat ja tulokset:

  • Lauha Liukko- Sipi, D1 -38 sarja, HOPEA (Liiga)
  • Alvar Einsalo, C2 -50 sarja, KULTA 
  • Jooa Pohjola C2 -44 sarja KULTA 
  • Sahar Hussaini, B2 -55 sarja, HOPEA 
  • Umaiza Ushoshi C2 -42 sarja HOPEA 

Lauhan ja seuran kasvatin ensimmäinen Liiga debyytti sekä kokemus, josta saatiin paljon vinkkejä ja huomioita yläkerran eli pääkontaktin puolelle, joita ei olla kovin paljoa ehditty vielä treenaamaan alle kuukausi sitten liigaan siirtymisen johdosta. Rohkeasti vain matsiin ja hyvä startti, sillä Lauha johti finaalia erän alussa 5-3, eli osui kokenutta liigakisaajaa päähän. Sitten kokemus puhui, sekä ison pääsuojuksen maskin käyttämättömyys eli vähän huonolla näkyvyydellä oli myös osuutta ottelussa, jota korjailtiin tuomarinkin toimesta moneen kertaan. Tällä kertaa finaalitappio, mutta hyvää kokemusta ja tietoa, mitä pitää tehdä jatkossa. 

Alvarilla pikkasen aiempaa kokemusta otteluista ja varmat otteet sekä hyvä suojaus sekä tarkat osumat veivät hänet 2 ottelun ja koko sarjan kultaan. Seuraavana vuonna on ikäryhmän ja sarjamuutos isompaan, johon lähdetään tekemään jo polkua otteluille ja vastustajia vastaan. Hienot matsit Alvarilta!

Jooan ja Umaizan ensimmäiset harrastajasarjojen debyyttiottelut antoivat heille hyvää tietoa otteluista, vastustajista ja säännöistä, joita käytiin läpi yhteiskuljetuksen aikana. Molemmilla oli kova tsemppi ja aika samankaltaiset vastustajat itseään vastaan, jotka tulivat koko ajan potkien päälle. Jooalla jopa ennennäkemätöntä ns nyrkkeilyä panssariin vastustajan kanssa ja vähän hyppypotkujakin nähtiin, kiva. Molempien on hyvä tulla nyt mukaan ottelutreeneihin ja alkaa hiomaan matsitaitoja. 

Saharin aloitusmatsi päättyi Saharin molempien erien selkeään 12p eron voittoon. Finaalissa toisen lajin vanha taitaja osasi Saharin hyökätessä sivupotkulla saamaan pisteitä ja vei matsin tällä kertaa. Tähänkin löydetään lääkkeet ja vastaiskut. Pientä muutosta sivuttain ja yop chakit myös käyttöön niin avot...

Kaikilla oli hyvä tsemppi, asenne ja kova tahto kilpailla, se näkyi kivasti ja periksi ei annettu :-) 

Valmentajat ja ottelijamme ovat hyvin tyytyväisiä kisoihin!

Tietty, ruokailut perinteisesti taas yhdessä ja hyvässä seurassa, lähellä Porvoon urheiluhallia.

Onnittelut kaikille ottelijoille ja vapaaehtoisille valmentajille!

Hienoista suorituksista ja ennenkaikkea rohkeudesta osallistua kilpailuihin, ensimmäisiin omiin otteluihin.